Mental tränare & Coach

Har du funderat på…

– Det är ditt förhållningssätt till det du ska göra som styr hur du upplever det, om du ser praktiska hinder eller faktiska möjligheter.

– Kan du förändra ditt sätt att se på ”tråkiga” saker har du i samma stund ändrat ditt liv!

– Notera vilka ord du använder; Ofta är det så att själva ordvalet i sig hindrar dig eftersom det föder så många negativa tankar!

– Samma tänkande som fört dig dit du just nu befinner dig kommer inte  att föra dig dit du vill komma.

Vad gör en mental tränare och Coach Maria Kehagia

Äntligen ska Mediaanalys göra om min gästbok och blogg. Min blogg ser ju inte så proffesionell ut.
Tack för detta Henrik:)

Åt lunch med Anja, SR:s chef i Kalmar och fick då den lysnade ideen att lägga upp någon form av kalaender där folk kan boka sig på coaching eller föreläsning, detta är på G.
Fick då också iden att beskriva vad en mental coach gör under en månad, håll i er nu

Vecka 45 och start den 3 november, heldag på mediaanalys och coching av säljare och tekniker, kul!
Tisdag Fliseryds innebandykludd, onsdag Lagans AIK, fotbollstjejer och för övrigt 17 mil enkel resa.
Torsdag färjestadens innebandyklubb,ett ELITLAG, fredag vidareutbilning STOCKHOLM. Tacka vet jag GPS som tog mig ända fram till kursgården i Solna. En jobbig dag då jag körde upp och hem:)
Måndag vecka 46 Borgholms innebandyklubb, tisdag stagneliusskolan och fotbollsgymnasiet med Ola Petersson, onsdag CA-fastigheter på Stufvenäs och en härlig avslutning med matlagning i köket. En toppendag:) Torsdag, fredag, lördag, söndag individuell coaching.
Måndag vecka 47 individuell coaching, tisdag ångestsyndromsällskapet, onsdag speciellt inbjuden gäst av Svenskfastighetsförmedling då Nanne Bergtstand föreläste. Några personer ropades upp ur publiken för glöggprovning, och en av dem var jag,mycket kul, Tack Sonja:)
Torsdag, Stufvenäs 9-16 och slottsgatans vårdcentral, sen vidare snabbt till Oskarshamn och Forum och föreläsning för 150 personer. Hemma klockan 23.00.
Fredag coaching och Jurymedlem på drivhuset med bla Kay Wieståhl, Åke Andersson, Christina Forsnes och en mycket trevlig dag med ett Smörgåsbord av ideer. Kul när Juryn skulle överlägga, kände att jag kommit en bit på vägen i min karriär:)
Lördag barnkalas med Kristina och söndag individuell coaching.
Måndag vecka 47 individuell coaching, tisdag ångestsyndromsällskapet, onsdag Plain Capital och golfklubben, torsdag Jenny Nyströmskolan fredag, söndag individuell coaching.
Nu när jag skrivit ner alla föreläsningar på en månad så blir jag lite ställd jag har ju småbarn också. Men mina barn går 15 timmar på dagis då jag ofta är ledig på dagarna och det är väl tur det.

Ha ett undebart liv

Maria kehagia

Kommentera

mariakehagia.se © 2015 • Mental Tränare & Coach

css.php