Mental tränare & Coach

Har du funderat på…

– Det är ditt förhållningssätt till det du ska göra som styr hur du upplever det, om du ser praktiska hinder eller faktiska möjligheter.

– Kan du förändra ditt sätt att se på ”tråkiga” saker har du i samma stund ändrat ditt liv!

– Notera vilka ord du använder; Ofta är det så att själva ordvalet i sig hindrar dig eftersom det föder så många negativa tankar!

– Samma tänkande som fört dig dit du just nu befinner dig kommer inte  att föra dig dit du vill komma.

Två givande samtal…:):)

Idag har jag haft två otroligt givande och energigivande samtal. Det sista hade jag för en kvart sen och det var så otroligt längesedan jag skrattade så gott. Kom på att det är allt för sällan jag skrattar och det ska bli bättring..absolut!

Det andra samtalet hade jag i eftermiddags med en tjej som vi kommit lite på kant med och det är så otroligt förlösande på något sätt att försonas och gräva ner allt det gamla. Jag är ju ingen långsint människa  och så  utgår jag alltid alltid ifrån att människor är snälla och är lite blåögd och har därför gått på en del nitar. Jag tackar personen som ringde mig i eftermiddags och jag ska nu göra mitt bästa för att behålla denna relation.

Tack…du vet vem du är!

Må väl

Maria Kehagia

Kommentera

mariakehagia.se © 2015 • Mental Tränare & Coach

css.php