Mental tränare & Coach

Har du funderat på…

– Det är ditt förhållningssätt till det du ska göra som styr hur du upplever det, om du ser praktiska hinder eller faktiska möjligheter.

– Kan du förändra ditt sätt att se på ”tråkiga” saker har du i samma stund ändrat ditt liv!

– Notera vilka ord du använder; Ofta är det så att själva ordvalet i sig hindrar dig eftersom det föder så många negativa tankar!

– Samma tänkande som fört dig dit du just nu befinner dig kommer inte  att föra dig dit du vill komma.

Tack!!! Friskis o Svettis i Karlskrona!

Just hemkommen från Karlsrona och en underbar upplevelse. När jag slutat min föreläsning ställer sig 100 personer upp och applåderar länge. Vilken underbar käsla och vilken supergrupp. Tack för att ni anlitade mig.  Jag får uppleva att grupper blir nöjda men oftast kommer man ihåg de dåliga händelserna. Idag tänkte jag skriva om positiva händelser i familjen, på jobbet osv.  I veckan fick jag brev med blomstercheckar från en deltagare, det värmer. Mina barn som säger mamma och tittar på mig med kärlek i ögonen det får vem som helst att smälta. SMS med text tack för att du finns mm det finns så mycket positivt runt omkring det gäller att träna sig i att se detta. Ofta ser man det negativa och kommer ihåg det negativa också, varför då egentligen? Jag får ofta frågan, hur gör du för att tänka positivt och jag brukar kontra med hur gör du med att tänka negativt?  Hur du än tänker får du rätt, eller hur? Att täna mentlat och jobba med mål och målbilder innebär för många att prestera så mycket och stort, för mig handlar det om att bestiga sina egna Mount Everest, sina egna mål, att få ett jobb, att få bättre lön, bättre jobb att bli frisk, alla har ju mentala processer men vad gör du av dessa? Du kan välja att se möjligheter eller begränsingar, klaga eller söka lösningar se det positiva eller det negativa, testa att tänka positivt du kommer  attt må bätter. Hur gör man vänd allanegativa tankar till positiva, jag kan inte, jag kan.

 

Ha en underbar kväll

 

Maria Kehagia

2

Ett svar till “Tack!!! Friskis o Svettis i Karlskrona!”

  1. Eva skriver:

    Tack för en tänkvärd och härlig föreläsning! Du vet du pratar om, och du kan verkligen förmedla det! Ska prova övningarna på min sambo, han trodde inte på mig. Men det är ju just vad det handlar om egentligen – att man ska TRO på det, innan man gör det. 🙂

Kommentera

mariakehagia.se © 2015 • Mental Tränare & Coach

css.php