Mental tränare & Coach

Har du funderat på…

– Det är ditt förhållningssätt till det du ska göra som styr hur du upplever det, om du ser praktiska hinder eller faktiska möjligheter.

– Kan du förändra ditt sätt att se på ”tråkiga” saker har du i samma stund ändrat ditt liv!

– Notera vilka ord du använder; Ofta är det så att själva ordvalet i sig hindrar dig eftersom det föder så många negativa tankar!

– Samma tänkande som fört dig dit du just nu befinner dig kommer inte  att föra dig dit du vill komma.

Tack för alla positiva inlägg i min gästbok…:):)

Jag har haft en långdragen förkylning och barn som också varit sjuka så det blir tuffa nätter då  gäller det verkligen att tänka positivt på morgonen.

I helgen jobbade jag med Craftstadens IBK . De skulle möta serieledarna  (Torshälla) ett toppenlag som de sopade banan med. Döm av min förvåning när jag kommer hem så har en journalist från nyheterna skrivit i min gästbok och kommenterat att det märks på Craftstaden  att de tränar mentalt, så häftigt. Samma kväll skrev lagkaptenen och tackade och dessutom Henrik Zobal Medianalys delägare. Jag fick tre positiva inlägg som gjorde min kväll. Tack!!

Kommentera

mariakehagia.se © 2015 • Mental Tränare & Coach

css.php