Mental tränare & Coach

Har du funderat på…

– Det är ditt förhållningssätt till det du ska göra som styr hur du upplever det, om du ser praktiska hinder eller faktiska möjligheter.

– Kan du förändra ditt sätt att se på ”tråkiga” saker har du i samma stund ändrat ditt liv!

– Notera vilka ord du använder; Ofta är det så att själva ordvalet i sig hindrar dig eftersom det föder så många negativa tankar!

– Samma tänkande som fört dig dit du just nu befinner dig kommer inte  att föra dig dit du vill komma.

STAGG-JENNY vann dubbelseger:):)

21.21 på väg hem från Mönsterås ringer mobilen, Peiman Eliasi spelare i Staggs rugbylag säger Maria Maria hör på det här…sen ett vrååååååååållll, Maria vi vann dubelseger, Tack Maria.

Det började för en vecka sedan Omar Eliasi tränare för Staggs Rugbylag ringer och säger, min bror Peiman berättade för mig att du föreläst för Lindsdals If inför en jätteviktig match och de vann. Kan du komma och föreläsa samma dag precis innan match?

Igår kväll runt 19.30 kliver jag in i ett laddat Rugbylag. Jag ska föreläsa för både damerna och herrarna. Stämningen är på topp och de är supertaggade.

Jag pratar om grunderna vikten av att tänka positivt och vi går igenom matchen mentalt, från morgonen tills Peiman ringer och säger attt de vunnit.

De upplever hela matchen i huvudet, hur de gör mål, hur de tar första tacklingen och hur de sjunger segersången mm.

Förväntningarna blir ju höga på mig inför en sådan match, men jag är van att föreläsa inför viktiga matcher, fler och fler lag blir medvetna av vikten av de mentala processerna.

Jag hann idag se en bit av matchen,  och vilken show!!!!!!!!!!!!!!! Vilken stämning, så härligt att titta och att heja på.

På väg hem från Mönsterås kom det efterlängtade samtalet, vi vann!

Grattis till segern!!!!!!

Maria Kehagia

 

Ps. Omar tack för att  du anlita mig:)

Kommentera

mariakehagia.se © 2015 • Mental Tränare & Coach

css.php