Mental tränare & Coach

Har du funderat på…

– Det är ditt förhållningssätt till det du ska göra som styr hur du upplever det, om du ser praktiska hinder eller faktiska möjligheter.

– Kan du förändra ditt sätt att se på ”tråkiga” saker har du i samma stund ändrat ditt liv!

– Notera vilka ord du använder; Ofta är det så att själva ordvalet i sig hindrar dig eftersom det föder så många negativa tankar!

– Samma tänkande som fört dig dit du just nu befinner dig kommer inte  att föra dig dit du vill komma.

Sjuka barn hela veckan…

Mina barn har varit sjuka hela veckan..puh..det har varit ett pusslande med tiderna hemma. Så fort de blev sjuka så tänkte jag ..hoppas att det inte är svininfluensan, när blev det så här att man blir orolig för en influensa..hm..
Jag tänker positivt att jag ska förbli frisk då jag nästa vecka har 14 föreläsningar, 10 av dessa ska jag köra på 3 dagar, undrar om jag kommer att orka lyssna på mig själv:)
Veckan som gått har jag jobbat många sena kvällar och slagits av tanken hur mycket djur det är på vägarna nattetid, rådjur, harar och mycket mera och vilken härlig tystnad det är på natten. Vilka vyer det är runt midnatt, spegelblankt vatten, märker att jag  uppskattar sådant mera nu när jag blivit äldre.:)
Jag föreläste för ett bankkontor förra fredagen och jag fick en present av bankchefen, svarens bok….lite läskigt vilka klokrena svar jag får.
Man ska hålla boken i sin hand i 15 sekunder medan man funderar ut en fråga på som man vill ha svar på. När man känner att tiden är mogen så ska man slå upp boken på måfå och läsa svaret, gissa om jag blivit överaskad av svaren.
Tror att jag ska köra boken som julklapp.

Ha en trevlig helg
Maria Kehagia

Kommentera

mariakehagia.se © 2015 • Mental Tränare & Coach

css.php