Mental tränare & Coach

Har du funderat på…

– Det är ditt förhållningssätt till det du ska göra som styr hur du upplever det, om du ser praktiska hinder eller faktiska möjligheter.

– Kan du förändra ditt sätt att se på ”tråkiga” saker har du i samma stund ändrat ditt liv!

– Notera vilka ord du använder; Ofta är det så att själva ordvalet i sig hindrar dig eftersom det föder så många negativa tankar!

– Samma tänkande som fört dig dit du just nu befinner dig kommer inte  att föra dig dit du vill komma.

Sjuk och utslagen!!!!

Denna gång har min kropp verkligen sagt ifrån och gjort mig sängliiggande. Jag hade lagt i femmans växel under lång period men till slut när jag äntligen skulle vara ledig vad händer då????? Jag blir dunderförkyld och sängliggande i nästan en hel vecka. Jag har fortfarande inte återämtat mig. Det har varit en annorlunda jul och nyårsfirande om man säger så. Det som har slagit mig annars är att det är många som mailar och svarar på sina maila under jul och nyårsledigheten. Just mu känns det som om jag skulle vilja vara hemma jämt när jag ser på min almanacka. Men hur eller hur så kommer det att bli en spännande vår med coaching av innebandylaget Craftstaden och damlaget i Färjestaden. Jag ska även jobba med Kalmar Styttegille och IFK kalmar. När det gäller företagssidan ska jag jobba vidare med Mediaanalys, Hitta.se och ett säljföretag till. Det är mcket säljare och idrottare just nu och vad har de gemensamt. Jo deras mentala processer och det inre samatalet som pågår i deras huvud. Jag får ofta feedback från folk jag coachar om vilken succé eller flyt de har fåttt i deras liv efter coaching och ibland är det så att det svåraste är ju att det är så enkelt.

God fortsättning på er !!!

Kommentera

mariakehagia.se © 2015 • Mental Tränare & Coach

css.php