Mental tränare & Coach

Har du funderat på…

– Det är ditt förhållningssätt till det du ska göra som styr hur du upplever det, om du ser praktiska hinder eller faktiska möjligheter.

– Kan du förändra ditt sätt att se på ”tråkiga” saker har du i samma stund ändrat ditt liv!

– Notera vilka ord du använder; Ofta är det så att själva ordvalet i sig hindrar dig eftersom det föder så många negativa tankar!

– Samma tänkande som fört dig dit du just nu befinner dig kommer inte  att föra dig dit du vill komma.

Samtal från Radio Kalmar:)

Idag fick jag samtal från Helena på Radio Kalmar. Hon undrade om jag kunde tänka mig att vara med i radion på självaste julafton. Folk ska ringa in och få hjälp med julklappsrim. Trots att jag suttit med i panelen förut så var första tanken som kom upp i huvudet, men jag klarar ju inte att få till julklappsrim…, sen kom nästa röst du är mental coach, du kan i alla fall fixa till stämningen..:):)
Lyssna på mig och God Jul
Maria Kehagia

Kommentera

mariakehagia.se © 2015 • Mental Tränare & Coach

css.php