Mental tränare & Coach

Har du funderat på…

– Det är ditt förhållningssätt till det du ska göra som styr hur du upplever det, om du ser praktiska hinder eller faktiska möjligheter.

– Kan du förändra ditt sätt att se på ”tråkiga” saker har du i samma stund ändrat ditt liv!

– Notera vilka ord du använder; Ofta är det så att själva ordvalet i sig hindrar dig eftersom det föder så många negativa tankar!

– Samma tänkande som fört dig dit du just nu befinner dig kommer inte  att föra dig dit du vill komma.

Rotary

7.30  rotaryfrukost på CIS vad man lär sig på dessa möten. Tyckte från början att hade jag tid att gå på dessa möten men tycker att det är kul att få ägna sig åt sig själv och bara sitta och njuta av frukost utan att behöva plocka upp efter sig. (Så skönt att någon annan gör det)

Jag skriver i Kalmarposten varje vecka och många har ju sett det. De som inte vet att jag jobbar med dessa bitar, säger till mig har du en syster som skriver i Kalmarposten hon är så lik dig…:) Skönt att folk inte vet vad jag jobbar med.

Just nu jobbar jag med Kalmar mest framgångsrikaste företag och det som är intressant med det företaget är att det andas framgång bara man kliver in i ennten.  Jag har varit på så många företag som är framgångsrika men som signalerar något annat. Speciellt när jag kommer till industrier och man får en namnskylt i receptionen, bemötandet där är många ggr allt annat en proffsigt.  Tänk så lte det behövs när man kommer in att personen ser mig och bejakar mig. Hur då- le och ha ögonkontakrt enkelt!

Fick ett mail igår från en barndomsvän i Grekland igår kväll som hittade min hemsida via Facebook helt otroligt att ha kontakt med vänner och familj i Grekland via Internet, känns som att de bor i närheten.

Ha en trevlig kväll från en Maria som lyssnar på grekisk musik i bakgrunden.

Maria

Kommentera

mariakehagia.se © 2015 • Mental Tränare & Coach

css.php