Mental tränare & Coach

Har du funderat på…

– Det är ditt förhållningssätt till det du ska göra som styr hur du upplever det, om du ser praktiska hinder eller faktiska möjligheter.

– Kan du förändra ditt sätt att se på ”tråkiga” saker har du i samma stund ändrat ditt liv!

– Notera vilka ord du använder; Ofta är det så att själva ordvalet i sig hindrar dig eftersom det föder så många negativa tankar!

– Samma tänkande som fört dig dit du just nu befinner dig kommer inte  att föra dig dit du vill komma.

Radio Kalmar på fredag, panelmedlem mellan 9.30-10.00!

Det ska bli intressant att se hur jag pusslar ihop min dag på fredag.
Jag ska föreläsa på Jenny Nyström klockan 10.00-11.30 denna gång för naturvetare.

Idag fick jag mail om jag kunde vara panelmedlem på radio Kalmarr och musli. Eftersom jag ställer upp till allmänhetens tjänst, (har varit med ett antal gånger och tycker detta är superkul)så ringde jag kuratorn på Jenny, denna underbara Liz Erlandsson, som genast förstod mitt dilema. Jag ska börja föreläsningen vid 10,00 och radion är klar vid 10.00. Så mitt förslag var att jag kopplar upp dator och kanon vid klockan 9.00 sen kör jag till radion, är med mellan 9.30-10.00 och sen vidare till Jenny för föreläsning. Det ska bli spännande och se hur jag fixar detta.

Lyssna på mig på fredag mellan klockan 9.30-10.00

Må väl
Maria Kehagia

Kommentera

mariakehagia.se © 2015 • Mental Tränare & Coach

css.php