Mental tränare & Coach

Har du funderat på…

– Det är ditt förhållningssätt till det du ska göra som styr hur du upplever det, om du ser praktiska hinder eller faktiska möjligheter.

– Kan du förändra ditt sätt att se på ”tråkiga” saker har du i samma stund ändrat ditt liv!

– Notera vilka ord du använder; Ofta är det så att själva ordvalet i sig hindrar dig eftersom det föder så många negativa tankar!

– Samma tänkande som fört dig dit du just nu befinner dig kommer inte  att föra dig dit du vill komma.

Plain Capital:)

En så spännande kväll jag haft:)

Ikväll föreläste jag för Plain Capitals (värdepappersbolag) speciellt inbjudna kunder och det blev en kanonkväll!!
Avslutningsvis ställde sig Pelle Persson Kalmarpostens ägare upp och applåderade, detta värmde djupt och det är det häftigaste erkännande jag kan få:) Tack Pelle!

Jag har ofta ställt mig frågan vad som gör att vissa grupper blir en så lyckad kombination och jag tror att svaret är enkelt, folk väjer själva att gå på en föreläsning och samtidigt så gör någon i detta fall Plain Capital något för sina kunder.
Jag hörde från Plain Capitals personal att förra föreläsaren en känd börspsykolog inte drog så mycket folk, det en ära för mig att få höra något sådant.

Jag träffade föresten en före detta klasskamrat jag gått i samma klass i 9 år med . Per- Henric Olsson som jobbar på Plain Capital som försäljningschef.Kul att se vad vi gör 25 år senare…….

Imorgon blir det föreläsning på JennyNyströmskolan för 3:dje klass elever, det ska bli spännande.

Ha en trevlig dag imorgon:)

Maria Kehagia

Kommentera

mariakehagia.se © 2015 • Mental Tränare & Coach

css.php