Mental tränare & Coach

Har du funderat på…

– Det är ditt förhållningssätt till det du ska göra som styr hur du upplever det, om du ser praktiska hinder eller faktiska möjligheter.

– Kan du förändra ditt sätt att se på ”tråkiga” saker har du i samma stund ändrat ditt liv!

– Notera vilka ord du använder; Ofta är det så att själva ordvalet i sig hindrar dig eftersom det föder så många negativa tankar!

– Samma tänkande som fört dig dit du just nu befinner dig kommer inte  att föra dig dit du vill komma.

MentorCoaching och Kalmar Skyttegille

Det börjar bli en vana att vara på Jenny Nyström och föreläsa för dessa positiva ungdommar som ser bara möjligheter:) Det är otroligt kul att få föreläsa för gymnasieungdommar. 🙂

Äntligen kommer jag igång med min mentorcoaching. Ingrid min coach från Stockholm ringde och vi satte upp ramarna för min mentocoaching där jag ska få träna mig i min roll som coach. Det är så fantastiskt att få bli coachad. Det är en förmån. Detta är det sista jag behöver göra, sen ska jag få mitt certifikat….Detta har tagit nästan ett år att bli certifierad ICF COACH..puh. sen ska jag ta det lungt och inte läsa mera…..

Jag håller på att lägga upp mina certifikat och betyg på min hemsida och under www.mariakehagia.se/company.html där man ska kunna klicka sig fram till vilket betyg man vill se. Detta gör jag för att det för många aktörer som föreläser i ämnet mental träning och oftast är det eget tycke man kallar för mental träning. Att se vad jag har läst tycker jag visar att idrottspsykologi är så mycket mer än att bara gå runt och vara glad 🙂

Nyss hemkommen från Skällby och Kalmar Skyttegille, där jag föreläst om mental träning,skytteförening i Kalmar. Tycker att dessa föreningar ska få mera uppmärksamhet i vår dagspress.

Imorgon fyller Kristina 6 år och sen drar jag vidare mot nya äventyr…….

Ha en bra kväll
Maria Kehagia

Kommentera

mariakehagia.se © 2015 • Mental Tränare & Coach

css.php