Mental tränare & Coach

Har du funderat på…

– Det är ditt förhållningssätt till det du ska göra som styr hur du upplever det, om du ser praktiska hinder eller faktiska möjligheter.

– Kan du förändra ditt sätt att se på ”tråkiga” saker har du i samma stund ändrat ditt liv!

– Notera vilka ord du använder; Ofta är det så att själva ordvalet i sig hindrar dig eftersom det föder så många negativa tankar!

– Samma tänkande som fört dig dit du just nu befinner dig kommer inte  att föra dig dit du vill komma.

Maria kehagia-effekt:)

Idag var jag och tittade på Craftstaden innebandylaget i Oskarshamn. Fick ett mail från en sportjournalist där det stod det blev en Maria Kehagia-effekt visst är det häftigt:) Jag skulle sammanfatta mina intryck av matchen och jag skrev så här:
Dagens match var kanon. Craftstaden var mycket bättre är Tranås. Vi har förberett oss mentalt vilket innebär ingen gamnacke, vinnande kroppsspråk och vinnande hållning. Vad som än händer på plan häng inte med huvudet. Killarna var fantastiska med kämparinstinkt och en vinnarskalle från att de kom in på plan. De kämpade från början till slut och här ser man konkret att de hade en mental plan i huvudet och klara målbilder. Hjärnan styr ju kroppen vilket innebär positiva bilder positiva resultat. Vidare en fantastisk lagkapten som vågade ta täten och visa vägen för killarna. Positiv snack mellan dem då jag i måndags under mitt mentala träningspass, frågade dem vilken som är den högsta vinsten en person kan uppnå genom att tänka negativt och bete sig negativt…..Den är ju NOLL. Avslutningsvis hade vi gått igenom matchen i huvudet vilket innebär att vi spelar upp en film i huvudet av matchen och vad vi vill ska hända.Detta förberedde vi oss mentalt för:
Vinnande hållning
Positiv attityd
Glädje
Vara först
Göra mål, bra målvaktsarbete
Vinna fighter
Kämpa / kämpa för varandra.

Framför allt handlade min föreläsning om att besegra den inre motståndaren som kan begränsa fysiska färdigheter
Ha det gott
Maria Kehagia

http://www.barometern.se/sporten/ot-sporten/klart-fall-framat-for-craftstaden(1033990).gm

http://www.nyheterna.net/sporten/craftstaden_tog_efterlaengtad_poaeng

Kommentera

mariakehagia.se © 2015 • Mental Tränare & Coach

css.php