Mental tränare & Coach

Har du funderat på…

– Det är ditt förhållningssätt till det du ska göra som styr hur du upplever det, om du ser praktiska hinder eller faktiska möjligheter.

– Kan du förändra ditt sätt att se på ”tråkiga” saker har du i samma stund ändrat ditt liv!

– Notera vilka ord du använder; Ofta är det så att själva ordvalet i sig hindrar dig eftersom det föder så många negativa tankar!

– Samma tänkande som fört dig dit du just nu befinner dig kommer inte  att föra dig dit du vill komma.

Kör Maraton..

Just nu har jag den tuffaste perioden på mannaminne.
Nyss hemkommen från Idrottens hus där jag jobbat med Färjestadens innebandyklubb och damerna. Vi har förberett oss mentalt för Söndagens match och de kommer att vinna…:)
Kul med deras tränare Håkan Lindqvist som spelat i FF och kunde mycket om det mentala:)Förra veckan var tuff med kalas och många många föreläsningar på lokaldelen, Mönsteråsgymnasiet, Färjestadnes innebandyklubb och Mary Kay i Växjö på Lördag för ett hundratal personer. Det var en häftig upplevelse. De applåderade i flera minuter när jag föreläst klart och det var något av det häftigaste jag varit med om:):) Tack.

Denna vecka började jag på Hitta.se med individuell coachining av säljare. Igår kväll hade jag mitt första samtal med min coach, jag har nu mentorcoaching och det är häftigt.

Nästa vecka åker jag till Vetlanda på måndagskvällen och till Vetlanda igen nästa morgon för att sedan dra vidare till Värnamo mellanlanda hemma för att dra vidare till Borås och nu förbereder jag mig mentalt för att tycka att allt detta är kul……

Ha en kanonvecka:)

Tror ni att jag börjar bli utbränd????

Kommentera

mariakehagia.se © 2015 • Mental Tränare & Coach

css.php