Mental tränare & Coach

Har du funderat på…

– Det är ditt förhållningssätt till det du ska göra som styr hur du upplever det, om du ser praktiska hinder eller faktiska möjligheter.

– Kan du förändra ditt sätt att se på ”tråkiga” saker har du i samma stund ändrat ditt liv!

– Notera vilka ord du använder; Ofta är det så att själva ordvalet i sig hindrar dig eftersom det föder så många negativa tankar!

– Samma tänkande som fört dig dit du just nu befinner dig kommer inte  att föra dig dit du vill komma.

Kontakter knyts på mammas gata eller mammas gård…:)

Veckan har varit mycket intensiv som vanligt med långa resor och jobb med många idrottslag. Träffade Craftstadens innebandylag igen igår och det var hur kul som helst 🙂  När jag jobbar med idrottslag så läger jag focus på kroppshållning en vinnande attityd, positiv språk mellan spelarna och lagets kollektiva självförtroendet.  Lycka till ikväll killar…..håller på er!    Kötta dem:):) Lagets triggers….

Idag började dagen med att jag var panelhöna på Radio Kalmar. Jag har haft förmånen att få vara med en hel del som panel och jag gillar att få tycka till om veckans eller dagens händelser.

Jag hade en rolig och givande lunch med Jesper som jag lärt känna på mammas gård och det blev mycket skratt under mötet, tack Jesper….jag vet att du läser min blogg:)  Jag skulle betala lunchen och kvinnan bakom disken säger till mig kaffe och dricka hämtar du där borta och jag hörde mig själv säga ska jag hämta det själv……..typ vad mennar du?! Jesper säger något i stil med så ja…..men har ni tänkt på att idag är det självservering på många restauranger och Cafeer, ni vet bestick där, mat där osv, och avslutningsvis; Tack för att du tar med dig brickan när du går????   När blev det så här?  Hm…..

Vidare för inspektion av en föreläsningssal där jag ska hålla 10 föreläsningar i.  Rolle  en förre detta granne till min mamma,  improviserade hur det kommer att se ut i lokalen när jag ska föreläsa. Idag när jag var där var det helt kalt och det ekade så jag behöver ju ingen mic… hör jag Rolle säga..:)  som sagt ibland är det bra att ha förmågan att kunna visualisera minnesbilder av framtiden.

Ha en bra helg!

Maria Kehagia

ps. Lyssna på mitt framträdande på Radio Kalmar  idag 🙂

Kommentera

mariakehagia.se © 2015 • Mental Tränare & Coach

css.php