Mental tränare & Coach

Har du funderat på…

– Det är ditt förhållningssätt till det du ska göra som styr hur du upplever det, om du ser praktiska hinder eller faktiska möjligheter.

– Kan du förändra ditt sätt att se på ”tråkiga” saker har du i samma stund ändrat ditt liv!

– Notera vilka ord du använder; Ofta är det så att själva ordvalet i sig hindrar dig eftersom det föder så många negativa tankar!

– Samma tänkande som fört dig dit du just nu befinner dig kommer inte  att föra dig dit du vill komma.

Karlavagnen P4 22.30

Hej på er,

har fått samtal idag från Sveriges Radio om att vara med i Karlavagnen klockan 22.30 ikväll. Spännande. Förra veckan var jag med i Radio Blekingen och det är ju så att många mår daligt idag av finanskrisen uppsäggningar nedläggningar osv. Jag brukar säga att man ska tänka positivt och ibland så får jag höra
lätt för dig att säga, men vad är alternativet. om det ändå är dåligt kan man tänka positivt och må bra, än att det är negativt och man mår dåligt!

Allt handlar om att lära sig besegra de negativa tankarna och ersätta dem med positivt tänk:) Det är fullt möjligt att göra detta!
Sopa undan alla tankar på att det är löjligt, att det inte går..

Att tankar styr en människas känslor liksom kroppens bettende och reaktioner är numera fastställt genom olika vetenskapliga undersökningar.
Upplevd stress kan framkalla psykosomatiska sjukdommar. Vad händer en människa som upplever sin arbetssituation eller sitt förhållande som obehaglig och som taänker negativa tankar om sitt arbete/förhållande?
Obehagliga känslor ger upphov till negativa streessreaktioner. Personen ifråga har genom sitt tänkande framkallat en negativ kroppslig reaktion.
Genom att tänka positiva tankar förhindrar du att hamna i den negativa cirkeln.

När du går tillsängs ikväll, bestäm vilken tid du ska vakna imoron och upprepa det 20 ggr för dig själv. När tror du att du vaknar och hur gör du för att väcka dig själv på tid?

Positiva tankar du bör sträva efter att tänka. Tro, hopp,, kärlek, entusiasm, tillit, hjälpsamhet…
Negativa tankar du ska undika är, avundsjuka,hat, missunsamhet, skuldkänslor.

Lycka till
Må väl Maria kehagia

Ps. upplev morgondagen men upplev den positivt!

Kommentera

mariakehagia.se © 2015 • Mental Tränare & Coach

css.php