Mental tränare & Coach

Har du funderat på…

– Det är ditt förhållningssätt till det du ska göra som styr hur du upplever det, om du ser praktiska hinder eller faktiska möjligheter.

– Kan du förändra ditt sätt att se på ”tråkiga” saker har du i samma stund ändrat ditt liv!

– Notera vilka ord du använder; Ofta är det så att själva ordvalet i sig hindrar dig eftersom det föder så många negativa tankar!

– Samma tänkande som fört dig dit du just nu befinner dig kommer inte  att föra dig dit du vill komma.

Just nu vill många luncha med mig:)

Helt otroligt sådan poppis jag blivit:)  Många vill luncha med mig och samtidigt prata affärer. Det är ett trevligt sätt att göra affärer på:) Fått en inbjudan att vara gäst på Rotary jag brukar oftast föreläsa där men nu har jag blivit så pass gammal att jag kan följa med som gäst:)

Veckan slulle egentilgen gått mot sin ände men jag jobbar hela helgen imorgon är jag i Vrigstad och ska jobba med smålands skidförbund och den alpina sektionen, det ska bli spännande för jag tror att det är första gången jag ska jobba med ett skidförbund, vi har ju inte så mycket snö i Småland. Söndag åker jag till Oskarshamn för att föreläsa på Oskarshamns ridklubb.

Det har varit en intressant vecka med föreläsning för 60 arbetsförmedlare, föreläsning för företagskvinnor, personal på behandlingshem och mycket individuell coaching.

Nu är det dags att förbereda väskan för imorgon och min GPS tacka vet jag GPS den bästa uppfiningen som gjorts. Helt otroligt när den säger nu är du framme och detta blir en bra avslutning på veckans föreläsningstema mål och målbilder se målet även om den döljs av mycket hinder.

 

Ha det bäst

Maria Kehagia

Kommentera

mariakehagia.se © 2015 • Mental Tränare & Coach

css.php