Mental tränare & Coach

Har du funderat på…

– Det är ditt förhållningssätt till det du ska göra som styr hur du upplever det, om du ser praktiska hinder eller faktiska möjligheter.

– Kan du förändra ditt sätt att se på ”tråkiga” saker har du i samma stund ändrat ditt liv!

– Notera vilka ord du använder; Ofta är det så att själva ordvalet i sig hindrar dig eftersom det föder så många negativa tankar!

– Samma tänkande som fört dig dit du just nu befinner dig kommer inte  att föra dig dit du vill komma.

Idag hände det som inte får hända, missade lunchmöte……

Nu har det hänt det som inte får hända och som jag varit rädd för att det ska hände jag missade eller glömde ett lunchmöte idag. Pinsamt värre när de ringer och undrar vart jag är?!? Usch detta har aldrig hänt och jag måste säga hur kan folk klara av att de ens kommer tio minuter försent jag kom ungefär 40 minuter försent och värst av allt var att jag kände skamkänslor. Björn och Ann-Sofie var toppen och fick mig att på en gång känna att det är lungt och att det var ok trots att jag upptog deras dyrbara tid. Tack för att ni inte var fördomsfulla och för att ni gjorde lunchen mycket trevlig!

Tack Björn och Ann-Sofie:)

 

Ps Bäst av allt var när ni sa att ni hittade mannen bland kaffebönorna då kände jag yes!!!!

 

Maria Kehagia

Kommentera

mariakehagia.se © 2015 • Mental Tränare & Coach

css.php