Mental tränare & Coach

Har du funderat på…

– Det är ditt förhållningssätt till det du ska göra som styr hur du upplever det, om du ser praktiska hinder eller faktiska möjligheter.

– Kan du förändra ditt sätt att se på ”tråkiga” saker har du i samma stund ändrat ditt liv!

– Notera vilka ord du använder; Ofta är det så att själva ordvalet i sig hindrar dig eftersom det föder så många negativa tankar!

– Samma tänkande som fört dig dit du just nu befinner dig kommer inte  att föra dig dit du vill komma.

Idag hände det som inte får hända-glömde datorn :(

Dagen började på en salong där jag fixade mina naglar för att snabbt ta mig till  RadioKalmar där jag var med i Svallertorget och temat för dagen var enrgitjuvar, negativa människor.  Jag verkligen tycker om att vara med på Radion. Snabbt sen till bilen och på väg till Kalsrona och till Fishergymnasiet. Körde förbi Karlskrona, fram med min GPS , programmerar in gatuadress och 10 minuter  senare var jag framme.

Marie möter upp mig och frågar mig om vi ska gå upp eller ta hissen, sex våningar upp, min kondition är ju inte den allra bästa.

Vi tar trapporna upp, pulsen går upp:)

Jag börjar plocka fram mina papper och märker att jag glömt min dator och inget USB har jag med mig heller…….PANIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ni som har lyssnat på mig vet att jag kör en powerpoint presentation som jag behöver för att  föreläsningen ska bli bra.

Jag vet att förmågan att tänka ligiskt avtar under press så jag är Lugn och tänker jag ringer hem och ber om att min presentation ska skickar via mail. Puh..

Men sen så kommer mailet fram och vi kan inte öppna den. En datatekniker på skolan och en hemma hos mig via telefon löser det här så klockan 14.45 var presentationen igång, min föreläsning började strax efter 14.00.

Tack alla ni som var och lyssnade idag för ert stöd och för att ni var så positiva, hade ni utstrålat negativism så hade jag blivit nervös.

Ni skapade positiva mentala processer.

Tack Piere och Patrik

Ha en bra kväll

 

Maria

Kommentera

mariakehagia.se © 2015 • Mental Tränare & Coach

css.php