Mental tränare & Coach

Har du funderat på…

– Det är ditt förhållningssätt till det du ska göra som styr hur du upplever det, om du ser praktiska hinder eller faktiska möjligheter.

– Kan du förändra ditt sätt att se på ”tråkiga” saker har du i samma stund ändrat ditt liv!

– Notera vilka ord du använder; Ofta är det så att själva ordvalet i sig hindrar dig eftersom det föder så många negativa tankar!

– Samma tänkande som fört dig dit du just nu befinner dig kommer inte  att föra dig dit du vill komma.

http://ohmygoditssarah.blogspot.com/

Idag har jag jobbat hela dagen på Mediaanalys med innesäljarna, CR customer relations, CAM Key Account Manager, vilka namn det är en djungel för mig att hålla reda på, men så självklart för dem.och teknik så klart som gjorde min blogg och gästbok så proffsigt, tack Jens och Robin. Jag vill rekommendera till en blogg jag gillar oh my god its sarah, redan där förstår man att detta måste vara något speciellt. Jag gillar färgen, lay-out det känns exklusivt. Sarah träffar jag på mediaanalys när jag jobbar där och hon är liksom många på det företaget så positiva och framåt. B-personligheter som vi pratade om idag, stor ambition och liten prestationsrädsla. Många som jag kommer i kontakt med har stor prestationsångest och liten ambition, man fokuserar mer på att inte göra fel än att göra saker rätt. ibland måste man våga utsätta sig för nya utmanningar även om det finns en risk att det går dåligt, för samtidigt finns det stor chans att det går bra också, eller hur!

Hur som helst godnatt och ta med dig positiva tankar in i sömnen:)

Maria Kehagia

2

2 svar till “http://ohmygoditssarah.blogspot.com/”

 1. Maria Kehagia skriver:

  Hej Rosita,

  visst är han duktigt:) Min blogg och gästbok är nu så proffsiga! Dessutom är han trevlig och serviceinriktad.

  Ha det gott
  Hälsa Jens:)

  Må väl Maria

 2. Rosita skriver:

  Hehe, Jens är så duktig. =)
  Kul att du fått en trevlig blogg 🙂

  Ha det gott!

Kommentera

mariakehagia.se © 2015 • Mental Tränare & Coach

css.php