Mental tränare & Coach

Har du funderat på…

– Det är ditt förhållningssätt till det du ska göra som styr hur du upplever det, om du ser praktiska hinder eller faktiska möjligheter.

– Kan du förändra ditt sätt att se på ”tråkiga” saker har du i samma stund ändrat ditt liv!

– Notera vilka ord du använder; Ofta är det så att själva ordvalet i sig hindrar dig eftersom det föder så många negativa tankar!

– Samma tänkande som fört dig dit du just nu befinner dig kommer inte  att föra dig dit du vill komma.

Hjärnan är överbelastad och massor av trevliga möten och jobb….

Rotary, Ladies Circle, Östra Småland…känns som att jag åker slalom mellan olika uppdrag, möten, jobb, familj mm.  Kroppen signalerar nu att det är mycket igen, men snart är jag ledig i 5 veckor över jul. Längtar redan till ledigheten. Jag vet hur viktigt det är att lyssna på kroppen och dess signaler men jag gör det alltid för sent.

 Veckorna som passerat har varit så fulla av jobb  och  varenda minut har varit fulltecknad. Jag har börjat sammarbeta med en kompetent tjej Lena och jag ser fram emot detta sammarbete som redan bådar gott.  Idag var jag på möte som Östran bjudit in på  Kalmar Hamnkrog med  mycket intressanta föreläsare. Vilken lyx att sitta och lyssna på andra o ch bara njuta och slippa vara den som alltid ska föreläsa. 

Efter tillställningen  på hamnkrogen bär det av till Östran för fotografering till ett julreportage. Med mig mig har jag Uffe landslagstränare och på vägen plockar jag upp ena dottern och min kusin som har de grekiska kakorna med sig. Melina min dotter är på dålig humör och skriker efter pappa, min kusin är på riktig skojhumör och stämningen i bilen är så härlig och underbar. Vi hinner till Östran en minut innan fem de slutar fem. Fotografering och Melina är fortfarande på dålig humör så fotografen får ta kort på överkroppen för Melina gömmer sig bakom mig. Spännande att läsa julnumret. Kalle journalisten spexar framför kameran, kakor smakas och vår härliga stämning fortsätter. Vilken kanondag.

Imorgonär jag panelhöna på radiokalmar.

 

Ha en bra kväll

 

Maria Kehagia 

Har fått förfrågan att föreläsa för ett av Kalmars Rugbylag inför matchen men avslöjar inte vilket lag det blir än, men det blir det lag som kommer att vinna:)

Kommentera

mariakehagia.se © 2015 • Mental Tränare & Coach

css.php