Mental tränare & Coach

Har du funderat på…

– Det är ditt förhållningssätt till det du ska göra som styr hur du upplever det, om du ser praktiska hinder eller faktiska möjligheter.

– Kan du förändra ditt sätt att se på ”tråkiga” saker har du i samma stund ändrat ditt liv!

– Notera vilka ord du använder; Ofta är det så att själva ordvalet i sig hindrar dig eftersom det föder så många negativa tankar!

– Samma tänkande som fört dig dit du just nu befinner dig kommer inte  att föra dig dit du vill komma.

Hemkommen efter 5 veckors semester i Grekland!!

Nu först börjar jag komma in i vardagen. Jag har varit 5 veckor i underbara Grekland. Tog beslutet att åka när energin var slut och att semestern närmade sig gav ingen som helst energi. Tog beslutet runt midsommar och den 27 juni packades bilen för bilfärd till Grekland. De första dagaran kändes det konstigt att inte vara nåbar och inte svara på mail. Det var lite abstinens men efter några dagar så började tempot trappas ner till att inte göra något och bara vara slappa och bada varje dag. Tänk er känslan att bada i badkarsvarmt vatten och att sola och ligga på en skön strand.  Jag återkommer mer om hur jag haft det, hur det var att träffa tjocka släkten, maten och framför allt varför det är enklare att leva mer i nuet i Grekland.

 MÅ VÄL

 MARIA KEHAGIA

Kommentera

mariakehagia.se © 2015 • Mental Tränare & Coach

css.php