Mental tränare & Coach

Har du funderat på…

– Det är ditt förhållningssätt till det du ska göra som styr hur du upplever det, om du ser praktiska hinder eller faktiska möjligheter.

– Kan du förändra ditt sätt att se på ”tråkiga” saker har du i samma stund ändrat ditt liv!

– Notera vilka ord du använder; Ofta är det så att själva ordvalet i sig hindrar dig eftersom det föder så många negativa tankar!

– Samma tänkande som fört dig dit du just nu befinner dig kommer inte  att föra dig dit du vill komma.

Helt otroligt hur jag begränsar mig………..

Idag lördag en helt underbar dag satte jag mig i bilen för åka till Vrigstad och föreläsa för Smålands skidförbund. På vägen dig så tänkte jag om  vi har  längdåkare slalomåkare osv i Småland vi har ju knappt snö  här here längre.  Jag kommer in till Vrigstads värdshus som för övrigt hade en otrolig fin konferensanläggning och möter upp några från skidförbundet och jag kommer på mig själv att ställa frågan om vart de tränar osv. Vet ni vad svaret blir de åker till Österike flera ggr per år och till norra Sverige. Helt otroligt så enkelt de åker till norra sverige där det finns snö och när de är hemma tränar de styrka helt otroligt. Men så självklart, det är ju många sporter jag jobbar med som åker till olika inomhusanläggningar eller vintersporter som åker iväg på sommaren till vinterplatser, men hur tänkte jag egentligen, dessutom får jag höra att de har tävlande som är med i landslaget …vad säger man? Jag hr idag sett hur jag själv begränsat mig i mitt tänk och hur självklart det är  att utöva ländåkning och alpint sport  även i Småland…

 Förövrigt vägen mellan Vrigstad och Växjö var så vacker med fina sjöar längs vägen.

Imorgon jobbar jag med Oskarshamns ridklubb, jag har ju lite mer vana att föreläsa för ridklubbar.Vill också passa på att tacka Smålands skidförbund för en fantastisk eftermiddag.. Tack!!!

 

Maria Kehagia

Kommentera

mariakehagia.se © 2015 • Mental Tränare & Coach

css.php