Mental tränare & Coach

Har du funderat på…

- Det är ditt förhållningssätt till det du ska göra som styr hur du upplever det, om du ser praktiska hinder eller faktiska möjligheter.

– Kan du förändra ditt sätt att se på ”tråkiga” saker har du i samma stund ändrat ditt liv!

– Notera vilka ord du använder; Ofta är det så att själva ordvalet i sig hindrar dig eftersom det föder så många negativa tankar!

– Samma tänkande som fört dig dit du just nu befinner dig kommer inte  att föra dig dit du vill komma.

Gästbok

Hej och välkomna till min gästbok.
Skriv gärna era synpunkter och åsikter om mina kurser och föreläsningar.

Sidor: « 1711 10 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Visa alla

 1. Namn: Hans Birgersson
  Skickad: 2006-04-15 kl 15:26

  Hej maria tack för en underbar kurs fortsätt med det du gör. Du gör ett fantastiskt arbete du har hjälpt mig mer med att tänka positivt Tack. önskar dig en glad påsk MVH.Hasse Västerviksgruppen

 2. Namn: Sindra
  Skickad: 2006-03-29 kl 15:25

  Väntar ivrigt på svar…hihihi….

 3. Namn: Pernilla Edlund
  Skickad: 2006-03-28 kl 15:22

  Som vanligt är dina föreläsningar otroligt inspirerande! Även om jag har haft nöjet att lyssna till dig många gånger finns det alltid något man glömt och behöver påminnas om.

  Det är befriande att få styrka i att lämna över problemet till den som är negativ ”vad tänker DU göra åt saken” och att få värna om professionalism snarare än att bli en klagomur för människors privata problem. Vi har betalt för att jobba!

  Att tänka positivt och se framåt även när man begått misstag är en livsstil som fler skulle ha glädje av.

  TACK för dina kloka ord!
  Vi lär synas igen!

  Kramar Pernilla

 4. Namn: Sindra
  Skickad: 2006-03-20 kl 15:21

  Hej! tack för en rolig föreläsning för oss alla här i staun! Och lycka till med bebisen i magen, jag tror det blir en pojk, men du vet, hehe…..

 5. Namn: Lena Johansson
  Skickad: 2006-03-15 kl 15:20

  Var idag på din föreläsning om mental träning/posetivt tänkande. Tyckte att det var mycket bra.Har själv under många år försökt leva efter den här principen men man behöver alltid friska upp sina tankar plus att det är bra att många fler får höra det. Det är ganska tufft just nu i Karlskrona kommun. Att jobba med handikappade, funktionshindrade och psykiskt sjuka människor tar hårt på krafterna. Skönt att höra att om bara viljan finns kan man övervinna sina inre hinder och förmedla till sina arbetskamrater. Har man en bra arbetsledning brukar det fungera men……
  Det är svårt att hitta bra ledare. Tack för en trevlig eftermiddag. MvH Lena J.

 6. Namn: Catrine
  Skickad: 2006-03-13 kl 15:20

  Maria, jag beundrar din styrka och din förmåga att se positivt på saker och ting! Tack för alla uppmuntrande och peppande råd! Jag uppskattar dig väldigt mycket!! Önskar dig en jättefin dag!! Kram C

 7. Namn: Anders Throzell (EDUCTUS)
  Skickad: 2005-12-07 kl 15:20

  Tjenixen, tack för en rolig föreläsning på eductus (Fogden Västervk)..
  Mvh Anders Västervik
  Puss!

 8. Namn: CHRISTER LARSSON
  Skickad: 2005-11-19 kl 15:19

  FÖRETAG KONTRA LAG
  JAG ARBETADE I ETT ENGELSKT FÖRETAG PÅ GRAN CANARIA FÖR ETT ÅR SEDAN DÄR DET RÅDDE ETT HELT ANNAT KLIMAT ANSTÄLLD – BOSS RESULTATE VAR
  DET ENDA SOM RÄKNADES INGET ANNAT MEN OM NÅGON UTTRYCKTE EN NEGATIV ATTITYD SÅ VAR DE SOM HÖRDE DETTA TVUGNA ATT MEDDELA SIN BOSS SOM ANTIGEN SPARKADE ELLER TALADE PERSONEN TILLRÄTTA SÅ ATT DET NEGATIVA INTE SKULLE SMITTA AV SIG PÅ ANDRA VI VAR TOLV SVENSKA VARAV 9 FICK SPARKEN INTE PGA OVANSTÅENDE BARA UTAN DERAS ATTITYD FÖR ÖVRIGT SAMT DE HADE DÅLIGT SJÄLVFÖRTROENDE OCH DÄRFÖR KUNDE DE INTE LYCKAS OCH ALLA I HIERAKIN VAR BEROENDE AV VARANDRA VI TRE SOM VAR KVAR SA UPP OSS SJÄLVA FÖR NÄR VI UPPTÄCKTE ATT PRODUKTEN INTE VAR ÄRLIG SÅ GI9CK DET INTE ATT SÄLJA PGA ATT VI INTE KUNDE SITTA OCH LJUGA MED ÖVERTYGELSE.
  MEN EN SAK HAR JAG LÄRT MIG OAVSETT VAD DU ARBETA MED SÅ GÖR DITT BÄSTA FÖR DU SKA VARA DÄR 8 TIMMAR SÅ VARFÖR GNÄLLADÅ BLIR DET TILLSLUT OUTHÄRDLIGT FÖR DIG SJÄLV OCH DINA ARBETSKAMRATER SATSA ELLER BYT JOBB.
  LÅNG MENING MEN JAG SKRIVER UTAN EFTERTANKE DIREKT PÅ UTAN ATT KOLLA STAVNING ELLER SATSBYGGNAD.
  TREVLIG HELG ELLER FORTSATT LIV GIVETVIS
  CHRILLE KALMARS ÄLDSTA TONÅRING.

 9. Namn: Tina
  Skickad: 2005-09-13 kl 15:18

  Hej Maria, TACK för en härlig föreläsning i Ronneby idag, 13/9! Jag kommer att bära med mig dina ord! Pennan ska jag spara som bevis för att allt går om man vill !

 10. Namn: Maria Kehagia
  Skickad: 2005-08-20 kl 15:17

  Hej Lisa,

  tack så mycket för de orden, det värmde verkligen. Jag tycker också att det är lika roligt varje gång jag får komma till er. Ni sprudlar av entusiasm och positivism och det är extra roligt att ha sådana grupper.
  Jag tror på er! När ni börjar göra det själva fullt ut, då kommer framgången!
  Vi syns idag.

  Kramar
  Maria

Sidor: « 1711 10 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Visa alla

Kommentera

mariakehagia.se © 2015 • Mental Tränare & Coach

css.php