Mental tränare & Coach

Har du funderat på…

– Det är ditt förhållningssätt till det du ska göra som styr hur du upplever det, om du ser praktiska hinder eller faktiska möjligheter.

– Kan du förändra ditt sätt att se på ”tråkiga” saker har du i samma stund ändrat ditt liv!

– Notera vilka ord du använder; Ofta är det så att själva ordvalet i sig hindrar dig eftersom det föder så många negativa tankar!

– Samma tänkande som fört dig dit du just nu befinner dig kommer inte  att föra dig dit du vill komma.

Fulltankad av energi

Nyss hemkommen från Stockholm och intensivutbildningen till Certifierad Coach.
Det var spännande med alla punkter, avtal man ska följa som coach.

Jag känner att det var på gränsen till hjärntvätt positiv sådan då kursen pågick varje dag från 8.30 till 17.00 och med övningar med sig på kvällarna. Det är första gången i mitt liv jag kännt mig så slut.

På vägen upp träffade jag Lars-Eric Uneståhl för att ordna så att jag kan bli Licencierad Mental tränare
Då ska man ha läst hos Uneståhl Personlig Utveckling genom mental träning 100 Units vilket motsvarar 20 gamla högskolepoäng och Person Team och ledarskap vilket också motsvarar 100 Units vilket motsvarar 20 gamla högskolepoäng sammanlagt 200 units och 40 gamla högskolepoäng. Sen är det någon liten delmoment jag ska göra i September för att bli det häftigt.

I september ska jag också coacha upp för att bli Certifierad Coach och det känns pirrigt även om jag jobbar med dessa bitar.

Funderar på att lägga upp mina utbildningar på min hemsida så att mina kunder ser vad jag har läst!!!

Ha det gott
Maria

Kommentera

mariakehagia.se © 2015 • Mental Tränare & Coach

css.php