Mental tränare & Coach

Har du funderat på…

– Det är ditt förhållningssätt till det du ska göra som styr hur du upplever det, om du ser praktiska hinder eller faktiska möjligheter.

– Kan du förändra ditt sätt att se på ”tråkiga” saker har du i samma stund ändrat ditt liv!

– Notera vilka ord du använder; Ofta är det så att själva ordvalet i sig hindrar dig eftersom det föder så många negativa tankar!

– Samma tänkande som fört dig dit du just nu befinner dig kommer inte  att föra dig dit du vill komma.

Facebook

Jag har sen något år tillbkas skaffat Facebook.  Märker att jag tillbringar mer och mer tid på Facebook. Utmärk sätt att ha  kontakt med släkt och vänner även med släkt i Grekland. Det är ett heltidsprojekt nästan.:)

Jag har just nu svarat på frågorna som Ia Sellerberg skickat via mail, var på väg att skallvra om vad jag svarat på frågorna men kom på att detta ska publiceras på lördag:)

Just nu är jag inne  i en hektisk period igen och det verkar bli ännu mera med arbetsförmedlingens uppdrag jobbcoach. Idag var vi  på glasverandan  alla coacher som sammarbetar med arbetsförmedlingen och det var mycket folk som minglade runt och valde bland detta smörgåsbord av coacher.  Jag fick  frågan av en person…..vad kan du hjälpa mig med. Intressant fråga, ge dig verktyg i att  styra dina mentala  processer mot ditt mål.

Ofta när jag coachar eller  jobbar med företagsgrupper är problemet många ggr att folk inte vet vad de vill och då är risken stor att man hamnar någon annanstans:)  Det är viktig med mål och egentligen är mål , en mental föreställning om vad man konkret vill uppnå inom en given tidsram. Att vilja ha bättre självförtorende , eller nu ska  vi förbättra oss är ju inget konkret mål utan jag får bättre självförtroende när…, eller vi ska bli bättre på något specifikt område är ett konkret mål.

Många människor som jag cochar sätter ribban för lågt så att du garanterat kommer över. Sätt ribban högt risken finns att du river men det finns också uppenbara chanser att du kan svinga dig mot nya höjder..:)

Om du är rädd för att förlora vågar du inte heller vinna

 

Ha en trevlig natt

Maria kehagia

2

Ett svar till “Facebook”

  1. Magnus Krusell skriver:

    Mycket trevligt att träffa dig och växla några ord, Maria. Hoppas på någon form av samarbete i framtiden. Allt gott och lycka till!

Kommentera

mariakehagia.se © 2015 • Mental Tränare & Coach

css.php