Mental tränare & Coach

Har du funderat på…

– Det är ditt förhållningssätt till det du ska göra som styr hur du upplever det, om du ser praktiska hinder eller faktiska möjligheter.

– Kan du förändra ditt sätt att se på ”tråkiga” saker har du i samma stund ändrat ditt liv!

– Notera vilka ord du använder; Ofta är det så att själva ordvalet i sig hindrar dig eftersom det föder så många negativa tankar!

– Samma tänkande som fört dig dit du just nu befinner dig kommer inte  att föra dig dit du vill komma.

En lugn tid för att ladda batterierna

Jag är nu tillbaks efter en tid.
Jag har laddat mina batterier,mentalt behövde jag göra detta.
Det var så otroligt mycket innan jul och karusellen snurrade fortare och fortare och till slut så drog jag i bromsen.
Jag har efter det haft tid att ta hand om hemmet, barnen, familjen och mig själv.
Ett bra inslag i min vardag är kontakten jag har med Lena som hjälper mig med mina föreläsningar. Vi lunchar cirka en gång i veckan och jag kan inte förstå att jag inte gjort detta tidigare eller tagit mig tid till detta.Det ger så mycket:)Ha en bra vecka

Maria som i skrivande stund förbereder barnkalas för min stora dotter som blir 7 år

2

Ett svar till “En lugn tid för att ladda batterierna”

  1. Sofie skriver:

    Ja, du Maria, livskarusellen går väldigt fort ibland eller nästan jämt känns det som, då är det bra att dra i handbromsen och ta hand om sig själv lite extra. Skickar med stora grattiskramar till K stora tjejen, saknar henne på jobbet.. Kramar från Sofie

Kommentera

mariakehagia.se © 2015 • Mental Tränare & Coach

css.php