Mental tränare & Coach

Har du funderat på…

– Det är ditt förhållningssätt till det du ska göra som styr hur du upplever det, om du ser praktiska hinder eller faktiska möjligheter.

– Kan du förändra ditt sätt att se på ”tråkiga” saker har du i samma stund ändrat ditt liv!

– Notera vilka ord du använder; Ofta är det så att själva ordvalet i sig hindrar dig eftersom det föder så många negativa tankar!

– Samma tänkande som fört dig dit du just nu befinner dig kommer inte  att föra dig dit du vill komma.

En kärleksförklaring till mina barn och till min stora grekiska familj i Sverige.

Igår kväll pratade jag med en av mina kusiner och skrattade så att jag fick ont i magen. Hon sa – måste du skriva så positivt i din blogg och så gjorde hon en massa läten hej o ho. Jag har en stor grekisk familj i Kalmar som jag hämtar kraft och inspiration ifrån jag har en som ccoachar mig, en som stöttar mig när jag är ledsen, min mamma som är kraften och medelpunkten i vår familj. Vi träffas ofta hos mamma mina barn och syskon med syskonbarn. Jag har två härliga barn och två syskonbarn som är i åldrarna 1-6 år så det blir en massa lek för barnen och prat för oss vuxna.

Det bästa med min stora släkt är jatt jag aldrig är ensam  när jag behöver prata, få stöd, råd eller sällskap så finns det alltid någon som jag kan vända mig till. Vi skrattar mycket och ofta ihop och många gånger så tårarna rinner. Det är en förlösande känsla och då släpper också alla spänningar jag dragit på mig under dagen.

Till min familj och till mina vänner….TACK!

Maria Kehagia

Kommentera

mariakehagia.se © 2015 • Mental Tränare & Coach

css.php